REZERVARI

Rezervari velier Skiathos. Te ai hotărât să navigați în Grecia vara aceasta? Asigura-te că incluzi Skiathos în itinerariul tau. Grupul insulelor Sporades este locul ideal pentru cel care are nevoie de o vacanță de neuitat. Locuri înconjurate de un albastru profund cu mult soare, vânt de încredere și multe plaje ascunse de ochii lumii pregatite pentru a fi explorate.

Și dacă decizi să incluzi Skopelos si Alonisos din apropiere în expediția ta din Sporades, te vei distra dublu!

Cele mai populare alegeri sunt yachturile mari cu mai multe cabine, astfel încât să aveti un concediu in Sporades minunat impreuna cu prietenii. Aceste modele sunt de asemenea mai late, mai spațioase și mai stabile. Bărcile cu pânze nu sunt rapide ca iahturile cu motor, de aceea sunt ideale pentru croaziere mai scurte cu opriri pentru vizitarea insulelor. Vacanta in Skiathos la bordul unui velier este un mod atractiv și preferat de distractie si relaxare prin Sporades. Sailing Skiathos este placerea verii.

Vacanta cu velier in Skiathos ,Skopelos si Alonisos pe o ambarcaţiune bine aleasă devine o aventură plina de distracţie fără bariere. La bordul unui yacht cu panze, fie ca esti cu familia sau cu gasca  te vei bucura de frumusetea si autenticitatea insulelor Sporades.

Rezervari velier Skiathos. Programeaza-ti urmatoarea vacanta, folosind sistemul nostru sigur de rezervare online.

confirmare imediata !


  Ai o nelamurire?   Nu ezita sa ne contactezi!