BARCI


Vacanta cu velier in Skiathos. Flota ROCAS YACHTING este compusa din bărci cu pânze de tip velier. Majoritatea sunt modelele noi, spațioase și foarte confortabile. Aceste bărci sunt complet echipate cu toate elementele necesare pentru a petrece momente plăcute pe mare. Cabinele, salonul, bucătăria si băile sunt mobilate, dotate si suficient de spațioase. Astfel va este asigurat tot confortul necesar pentru a avea o vacanta in Skiathos de neuitat.
Cele mai populare alegeri sunt yachturile mari cu mai multe cabine, astfel încât să aveti un concediu in Sporades minunat impreuna cu prietenii. Aceste modele sunt de asemenea mai late, mai spațioase și mai stabile. Bărcile cu pânze nu sunt rapide ca iahturile cu motor, de aceea sunt ideale pentru croaziere mai scurte cu opriri pentru vizitarea insulelor. Vacanta in Skiathos la bordul unui velier este un mod atractiv și preferat de distractie si relaxare prin Sporades. Sailing Skiathos este placerea verii.

Vacanta cu velier in Skiathos ,Skopelos si Alonisos pe o ambarcaţiune bine aleasă devine o aventură plina de distracţie fără bariere. La bordul unui yacht cu panze, fie ca esti cu familia sau cu gasca  te vei bucura de frumusetea si autenticitatea insulelor Sporades.

Bărcile cu pânze vă vor oferi, de asemenea, un sentiment de plăcere și emoție datorata navigarii, mai ales dacă sunteți condus de vânt în loc de motor. Bărcile cu pânze sunt o alegere excelentă pentru iubitorii de aventura. Deși bărcile charter moderne nu necesită o abilitate deosebită, totuși, nu puteți naviga fără un skipper dacă nu aveți suficientă experiență. Pe de altă parte, să ai un skipper la bord este întotdeauna un lucru bun. Rocas Yachting va pune la dispozitie personal calificat care va poate învăța multe despre navigație.

verifica disponibilitatea aici !

S/Y JEANNEAU 54 IL SOLE

S/Y NATA BAVARIA 51

S/Y VIDA BAVARIA 49 CRUISER

S/Y PARIS BAVARIA 46 CRUISER

S/Y NATALIE 1 BAVARIA 39 CRUISER

S/Y ELENI BAVARIA 39

CAPTAIN HOOK

Vrei sa ai parte de o experienta de neuitat? Rezerva acum!