GALERIE


Vacanta cu velier in Sporades, locul ideal pentru o vara la bordul unui yacht cu vele. Rocas Yachting va ofera condiții ideale de navigație. Inchiriam barci cu sau fara echipaj si va asiguram o experienta memorabila vizitand insule fascinante cu golfuri protejate si peisaje uimitoare.
Alaturi de noi vei descoperi toate secretele legate de sailing și vei avea parte de experiențe unice.Exploreaza insulele Sporades in ritmul tau. Alege-ti activitatile preferate si lasa farmecul Greciei sa te cucereasca.
Fie ca sunteti in cautarea unei experiente de vacanta relaxante in Grecia sau in cautarea unei aventuri, cu Rocas Yachting veti descoperi o noua provocare prin navigare.
Vacanta la bordul unui velier iti ofera libertate, flexibilitate si comfort. Inoata in apele cristaline ale Sporadelor si descopera frumusetea insulelor Skiathos, Skopelos si Alonisos.
Datorita experientei si profesionalismului echipei noastre vei avea cu siguranta o vacanta reusita !

Grecia este țara lui Homer și a Titanilor, cu o plentitudine de căi de acces pentru navigarea calmă pe tot parcursul anului. Nu va rămâne sa ne contactați pentru a va alege ambarcațiunea preferata. Si sa va îndreptați spre plajele edenice de o frumusețe decadenta precum insulele Skiathos, Skopelos și Alonissos . Sailing in Skiathos !

Ambarcatiuni Sporades.Alege veliere de la Rocas Yachting, alege o vacanta de calitate,in comfort, cu experiente memorabile in Skiathos,Skopelos si Alonisos
ROCAS YACHTING – TRAIESTE GRECIA IN FELUL TAU !

verifica disponibilitatea aici !