DESTINATII


Vacanta pe barca in Sporades.
Insule  Skiathos, Skopelos si Alonissos, cele trei insule din grupul Sporades. Locuri care abunda in peisaje de o frumusețe ireala. Ssunt destinația perfecta pentru cei care doresc sa își petreacă concediul, navigând.

Skiathos este înconjurată de ape cristaline, plaje cu nisip auriu ( peste 50 la număr) , pini si măslini verzi , tabloul perfect pentru cei care optează sa își petreacă vacanța la bordul unui yacht. O baie lângă plaja Koukounaries apoi cu velele sus spre Banana Beach unde putem savura un cocktail răcoritor si lista poate continua, cu plaje superbe cum ar fi Kastro sau Mandraki Elias .

Skopelos va va fermeca cu o priveliște minunata a orasului, cladirile formand un amfiteatru abrupt de clădiri albe și luminoasea în jurul portului. Skopelos transmite un vibe mai liniștit fata de vecinul înfocat, Skiathos. Coasta de sud a insulei Skopelos este calmă și are multe golfuri idilice. Cu ape linistite, nisip fin și pini care coboară la nivelul mării.
Printre cele mai populare plaje din Skopelos se numără Stafylos, Hovolo, Panormos și Elios.

Alonissos este cea mai liniștită insulă locuită din grupul de insule Sporades. Oferă multe plaje mici, pitoresti pe care puteți ajunge doar cu ajutorul unui velier. Va va fermeca cu un peisaj natural, accidentat, si cu multe vederi spectaculoase.
Majoritatea plajelor de pe insulă sunt sălbatice cu o fauna și flora de o frumusețe aparte. Există multe golfuri mici cu plaje private cum ar fi magnificul Agios Dimitrios Beach sau Kokkinokastro, Agalou Lakka, Agioi Anargyroi, Chrisi Milia, Spartines si Steni Vala Beach.

verifica disponibilitatea acum !

Insula Skiathos

Skiathos, insula cea mai cosmopolita din Sporadele de Nord, este paradisul pe pământ datorita pădurilor luxuriante de pin și apei azurii cristaline. Este o insulă mică însă atrage mii de vizitatori în fiecare vară, fiind o destinație excelenta atât pentru familii dar si pentru turiștii tineri in căutarea distracției, Skiathos fiind renumita pentru viată de noapte.

Insula Skopelos

Skopelos este o insulă frumoasă, verde cu peisaje de vis situată între Skiathos și Alonissos. Decorul său perfect și farmecul său nealterat fac din Skopelos o destinație de vacanță populară, în special pentru familii și cupluri. Insula Skopelos a devenit celebra, fiind una dintre locațiile de filmare ale filmului Mamma Mia.

Insula Alonissos

Alonissos este o insulă superba cunoscută pentru frumusețea sa naturală și plajele uimitoare. Aici se afla Patitiri, cel mai pitoresc port din Sporades și Chora, cel mai frumos sat din Alonisos, situat pe vârful unui deal cu vedere la Marea Egee. Nu ezitați să vizitați si National Marine Park din Alonissos, care a fost primul parc marin din Grecia și este si în prezent cea mai mare zonă marină protejată din Europa.

Aruncați o privire la uimitoarea noastră selecție de bărci și pregătiți-vă chiar acum pentru o experiență magică cu prietenii.

Nu ezitați să ne contactați pentru a vă programa vacanța si a va ajuta sa alegeti cele mai frumoase si reprezentative rute din Sporades.